Ny blogg!

Nu har jag bestämmt mig jag startar  en ny blogg!!!
Länken hittar ni under! Jag kanske skriver ett inlägg här ibland men jag ska försöka hålla mig till min nya!!!


http://reginaaziz.blogg.se/ 





Spårvagnen

Nu sitter jag och Matilda på spårvagnen tillbaka! Det var så jävla mycket folk -.- Varnar er som ska till grönan!!!!! Nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra. :) Så vi får se vad vi hittar på (: De är typ för varmt för allting hahah ;( Nää nu ska man inte klaga på värmen när den äntligen ä här, men de är fan olidligt varmt! Uppdaterar sen (: Lite hjälp av Matilda med skrivningen på slutet ,, :) <3 hatar folk som inte fattar vad dom gör för ens dom blir utsatta själv!!!!

hos Matilda

Nu sitter jag hos Matilda och väntar på henne .
Hon ska duscha och sminka sig sen drar vi till grönan. :)
Igår var de ju skolavslutning och de var skit kul ,,, efter drog jag och käkade i heron , sen gick jag och några andra till gömmarn och mötte 3 personer till och alla badade utom jag!  ;) haha!!! Men jag hostade sönder i natt så det var tur att jag inte bada.. :)
Sen åkte jag, Bella och Michelle till Huddinge centrum för att handla, vi köpte korv, bröd, läsk och godis för 120 kronor..
Nu är Matilda här så nu ska jag prata allvar me henne!!! haha , nee!! :) <3333

 sådär såg man ut igår!! :)


Kom hem igår!

Tjeejna!
Kom ju hem från Finland igår, det var verkligen kul där..
Vi hälsade på lite släkt till Helena och så sov vi i tält första natten men de var för kallt och blött ute så vi sov inne dom andra nätterna.
Vi tog massor med bilder, aa elller Helena med sin kamera men hon ska typ skicka lite bilder på mig och Jasmine som nog kommer upp på bloggen sen.

Vi hade iaf jätte roligt och jag skulle vilja göra om de här , vi var på ett ställe som liknade grönan men hade så j*vla roliga grejer , vatten grejer, spöktåg, berg och dalbanor, och massa annat en mini insane! :) haha! ska lägga upp en bild på en karusell jag och Dimitra åkte!
'
Sen igår när jag kom hem hade pappa med sig presenter till oss, jag fick en brun chanel väska, den är as fin!!!!

Aja nu ska jag ta en LÅÅÅNG dusch!!!!

Pusss o Kraaam!


RSS 2.0